Известие

Collapse
No announcement yet.

Маншон каре

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маншон каре

Днес съвсем случайно видях,че има масло по маншона гъсто черно, не много разбира се ! Изчистих маншона и забелязах една дупчица малка накрая от към тънката част на маншона.Взех да търся да закупя в Интернет като си мислех ,че е скъсан.Съвсем случайно в една от обявите забелязах такава дупчица на нов маншон.И така въпроса ми е тази дупчица фабрично ли е или трябва да го сменям
    Прилагам снимка на този новия с такава дупка
    Attached Files
    Last edited by eproHD; d.m.y г., 19:39.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Когато сменяхме моя на стария нямаше такива дупки по него. Новия също нямаше. Не виждам смисъл да има дупка нали ще изтече греста от там

Може би за изхвърляне на излишъка..
    sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.

Comment

Първоначално публикувано от djaraliiski Покажи съобщение
      Когато сменяхме моя на стария нямаше такива дупки по него. Новия също нямаше. Не виждам смисъл да има дупка нали ще изтече греста от там

Така де ама е точно малка дупчица няма как да се е направила сама,точно за това ми е чудно и не знам какво да правя
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      sigpic

Comment

Погледни от другата страна, ако и там е така с дупчица - карай така и си свиркай.
        sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.

Comment

Първоначално публикувано от djaraliiski Покажи съобщение

Няма такова нещо .Щом има дупка , отива в коша .
          Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
            Няма такова нещо .Щом има дупка , отива в коша .
            То е ясно ! Но се чудя защо маншона от снимката има точно като на моя,този малък отвор
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
              То е ясно ! Но се чудя защо маншона от снимката има точно като на моя,този малък отвор
              ВО ще ти отговори, питай го

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                ВО ще ти отговори, питай го
                Не ме интересува нито BО нито МО просто искам да разбера защо е така !
                sigpic

Comment

Зор да се изкенда и тук. Трябва да направи таргета за днес. Сори за спама.

-----------
                  Пай сеее ...
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Аз не съм виждал маншон с отвор. Колкото и малък да е все ще влезе я прах, я вода.
                    От снимката не мога да определя дали е отвор.
                    Мога да предложа като версия -да не се образува нещо като вакуум. Понякога се получава нещо такова и маншона хлътва.
                    Може да сложиш втора скоба, от двете страни на дупката да има скоби. Вероятно е възможно.
                    Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:32.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Досега не съм попадал на такъв маншон.От това което виждам на снимката , маншона е така проектиран , че второто стеснение на маншона е да задържа греста.На първото е скобата а дупките са за да не се получава вакум в маншона .

Лорда ме е изпреварил,но поне сме двама вече с таз идея
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
                        Досега не съм попадал на такъв маншон.От това което виждам на снимката , маншона е така проектиран , че второто стеснение на маншона е да задържа греста.На първото е скобата а дупките са за да не се получава вакум в маншона .

Лорда ме е изпреварил,но поне сме двама вече с таз идея
                        Значи е вярно ти пък пиши по бързо
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Значи е вярно ти пък пиши по бързо
                          По това време ми е трудно Сега очаквам отговора на Светилото_26 .

Comment

Не ме интересува нито BО нито МО просто искам да разбера защо е така !
                            Маншоните (сори), които съм купувал досега, не са гумени, нито рикамби и нямат тази дупчица
                            Last edited by Alex_26; d.m.y г., 12:30.

Comment

Вижте го бе. АХАХАХАХА лелееее какви тампони те гонят диариоооооо.Окендза се again!!! Чети какво пишеш. Малеее малеее ...

-----------
                              Пай сеее ...
                              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Working...
                              X